Kako postati astrolog

Kako postati astrolog

Kako postati astrolog? Tko su uopće astrolozi?

Tijekom našeg života susrećemo se s raznim drugim sudbinama koje utječu na naš život na pozitivan ili negativan način. Svi ti putevi već su odavno zacrtani, a upravo se tumačenjem tih puteva bavi astrologija. Kako postati astrolog, pitate se? Astrolozi su obični ljudi koje razlikuje od ostalih jedna činjenica: želja im je pomagati drugima i koristiti svoj dar kako bi drugima pomogli pronaći odgovore. Neki astrolozi tvrde za sebe da imaju poseban dar od malena, drugi se pak ne hvale nikakvim nadnaravnim sposobnostima i vjeruju u tehnike proricanja. Kako postati astrolog? Pa nije tako lako – mnogi astrolozi bave se alternativnim znanostima dugi niz godina. Sama ta činjenica ne govori da ne možete postati astrolog, no svakako se pripremite na velik put pun izazova! Mnogi astrolozi reći će da je to vrlo intimno zanimanje koje ne pomaže samo onima koji nazovu, već i astrolozima samima. Neki od njih imaju više za reći o tome

Kako postati astrolog? Što treba znati?

Mnogi koji pozivaju tarot centar imaju nekakav problem ili ih muči nekakva situacija s kojom mu astrolozi mogu pomoći. Onaj tko želi postati astrolog svakako treba imati osjećaj za ljude, a i razvijenu društvenu inteligenciju. Astrolog ne može postati netko tko je vrlo introvertan i netko tko ima strah od razgovaranja s različitim ljudima. To mora biti spokojna i mirna osoba, pribrana, a ne dramatična. Osoba koja može objektivno saslušati problem ili pitanje i pomoći odgovoriti. Interpretacija tarota, viska ili druge tehnike mora biti što jasnija. U trenutcima kada je to nemoguće, napomenuti da nismo kompletno sigurni. Kako postati astrolog? Astrolozi moraju zadovoljavati mnoge uvjete, no isto tako moraju biti spremni na rad i na žrtvu! Kako postati astrolog nije lako, govore i mnogi astrolozi danas. Osim što govore o svojim tehnikama i radu, mogu Vam pomoći i s Vašim pitanjima – nazovite i provjerite kod koga biste najviše voljeli popričati!

Kako postati astrolog? Što nudi astrologija?

Ono što astrologija nudi nije samo pomoć ljudima koji trebaju astrologa. U astrologiji puno saznanja dobiva i onaj tko izučava astrologiju. Ukoliko imate strpljenja i voljni ste uploviti u čitav svijet mistike, astrologija je pametan izbor. U astrologiji isprobajte nove tehnike, kao i one stare. Iskušajte zara tarot ili neki drugi. Kako postati astrolog? Pripremite se na mnogo učenja i s vremenom ćete shvatiti što znači biti astrolog. Kako postati astrolog, pitate se? Naučite više putem astrološke literature koju možete potražiti u knjižnicama. Druga metoda je da pitate svog osobnog astrologa za dodatne savjete. Upitajte kako je on/ona postao/la astrolog i možda dobijete svoju inspiraciju. Neovisno o tome želite li postati astrolog ili samo imate pitanja u vezi onih koji se bave astrologiju, nazovite svoj tarot centar i upitajte sve što Vas zanima. Možda usput otkrijete i nešto novo o sebi – ipak su spoznaje u astrologiji često one koje su popraćene dodatnim saznanjima.

Tagovi:

Više članaka