Kako se cura treba ponašati prema dečku

Kako se cura treba ponašati prema dečku

Kako se cura treba ponašati prema dečku na početku veze

Početak veze sa dečkom i postavljate si pitanje kako se cura treba ponašati prema dečku na početku veze. Za početak budite svjesni da se zapravo i ne poznajete, čak iako se znate otprije, ne znači da znate sve o dečku.

Na početku veze se pokušajte dobro upoznati, razgovorom, smijehom, šalom, zabavnim temama. Saznajte razgovorom što voli, koju muziku sluša, koju hranu voli, ima li kućnog ljubimca. Recite i vi njemu što volite, budite prirodni, nije potrebno da se pretvarate i glumite nešto što niste. To se brzo otkrije, u kratko vrijeme.

Kako se cura treba ponašati prema dečku jednako kako i dečko prema curi. I dečko ima osjećaje kao i vi, pokažite mu da vam je stalo ne riječima već djelima. Upoznajte ga sa svojim prijateljicama i prijateljima. Nemojte ništa forsirati, bitno je da na početku veze idete korak po korak. Iskrenost je na početku veze izuzetno bitna, pa sve što napravite i kažete ima svoju težinu.

Kako se cura treba ponašati prema dečku u vezi koja traje

Kako se cura treba ponašati prema dečku u vezi koja traje već neko vrijeme vrlo je jednostavno. Nastavite biti iskreni, nježni i pažljivi kao što ste bili na početku veze. Sad kad ste se već bolje upoznali, znate već nekoliko njegovih mana, znate koje su njegove vrline lako ćete ponekad udovoljiti njegovim željama. Nemojte pretjerivati u udovoljavanju i postavljati njegove potrebe i želje ispred svojih, veza dvoje ljudi je ravnopravnost u svemu.

Budite neovisna, imajte vrijeme za sebe i svoje prijateljice, za svoje osobne potrebe poput fitnessa, manikure, plesa ili nekog hobija koji ne uključuje vašeg dečka. Jednako tako pokažite interes za njegove hobije i prijatelje i njegovo slobodno vrijeme bez vas. Budite veseli i duhoviti u vezi jer smijeh je osnova pozitive, izbjegavajte kritiziranja, ako vas i nešto smeta kod dečka radije mu recite kroz otvoreni razgovor umjesto kritike. Nemojte čekati da on vama nešto pokloni, budite vi prvi, poklonite vi njemu neku sitnicu. Ovih par savjeta trebalo bi vam pomoći u tome kako se cura treba ponašati prema dečku.

Kako se cura treba ponašati prema dečku koji treba postati bivši

U vezi ste sa dečkom koja baš i ne ide, planirate prekinuti. Pitate se kako se cura treba ponašati prema dečku koji treba postati bivši. Budite svoji, prirodni, ono što jeste. Svaka vaša riječ i svako djelo koje napravite više govori o vama nego o vašem dečku koji nije dobar za vas. Naše ponašanje prvenstveno je odraz kućnog odgoja koje smo dobili od roditelja ili odgajatelja.

Ako vaša veza ne funkcionira, prije svega budite iskreni. Budite smireni i otvorenim razgovorom objasnite dečku zašto smatrate da vaša veza ne funkcionira. Ako je veza i neko vrijeme funkcionirala možda ćete htjeti samo reći, ne možemo biti više zajedno, bez objašnjavanja. Može i tako, ali računajte da će vas dečko tražiti objašnjenje ili se čak može razljutiti. Svejedno, mu recite da niste spremni objašnjavati i da se možete razgovarati neki drugi put.

Kako se cura treba ponašati prema dečku tokom prekida ovisi od situacije do situacije. Ovisi o toku dosadašnje veze, o karakteru dečka, vašem karakteru, ali u svakom slučaju izbjegavajte sukobe i grube riječi jer to ne vodi ničemu dobrom.

Tagovi:

Više članaka