Kako zadovoljiti muža

Kako zadovoljiti muža

Kako zadovoljiti muža kvalitetom veze

Već ste neko vrijeme u braku i dobro ste upoznale svog partnera, znate što voli i što ne voli. Svima nam je u nekim fazama života potrebna stabilnost, sigurnost i bliskost koju možemo ostvariti sa životnim partnerom. Kvaliteta dugoročnih veza ovisi o nekoliko značajki koje vam mogu pomoći da zadovoljite svog muža.

Kako zadovoljiti muža poboljšanjem kvalitete veze, dat ćemo vam par savjeta. Muškarci se prije osjećaja u velikoj većini vode upravo kvalitetom veze. Uzajamno poštovanje je osnova svake kvalitetne veze, jer ukoliko vaš muž osjeti da ga ne poštujete to može bit jaki udarac za njegov ego i uzdrmati vaše odnose ozbiljno. Muškarci vole imati uz sebe ženu koja ih razumije i koja im može biti prijatelj i sudjelovati u donošenju važnih odluka, zato se i zove partnerstvo.

Kako zadovoljiti muža razumijevanjem za njegove potrebe koje ne uključuju vas, jednostavno. Pustite ga da ode na kavu sa prijateljima bez da prigovarate i previše propitkujete, ili da ode gledati utakmicu u omiljeni kafić. Imajte razumijevanja za njegovo slobodno vrijeme koje on želi posvetiti samo sebi, bit će vrlo zahvalan i zadovoljan.

Kako zadovoljiti muža u intimnim odnosima

Intimni odnosi na početku vaše veze bili puno strastveniji i aktivniji nego nakon par godina braka i pitate se kako zadovoljiti muža seksom da bude strastveno kao na početku. Budite privlačni, uredite se, ne mora to biti večernja haljina za gledanje omiljene tv serije. Ako ne izlazite na večere, predložite mužu zajednički izlazak i uredite se da izgledate najbolje što možete. Muškarcima je važna fizička privlačnost, nekima zbog sebe, drugima jer vas žele pokazati ostalima da svi vide kako lijepu i privlačnu ženu ima. Nakon izlaska priredite mu još bolje trenutke u vašoj spavaćoj sobi, ukoliko živite sami ne morate ni doći do spavaće sobe, vodite ljubav već na ulaznim vratima, neka preigra traje na putu do spavaće sobe.

Kako zadovoljiti muža u intimnim odnosima nije samo u nekim novim tehnikama koje ste usput negdje vidjeli ili pročitali o njima. Muža možete zadovoljiti i nekim novim oblicima nježnosti, slučajnim dodirima, nježnim pogledima ili nježnim riječima. Predložite mužu zajedničko vikend putovanje, a ako imate djecu zamolite baku i djeda ili prijatelje da ih pričuvaju. Iskoristite tu jednu noć, prisjetite se strasti sa početka veze, nemojte glumiti nego se se prepustite iskrenom užitku sa osobom koju volite.

Kako zadovoljiti muža sa hranom

Vaš muž je pravi gurman, ali ne zna ili ne želi kuhati? Stalno vam predlaže neke nove varijante pripremanja određene hrane. U svojoj namjeri kako zadovoljiti muža udovoljavate mu i kuhate sve što on voli. Pokušajte ga jednom iznenaditi sa situacijom da nabavite namirnice za neku od njegovih ideja, pozovite ga u kuhinju sa nekim izgovorom, započnite razgovor o nogometu ili susjedima. Ležerno bez obraćanja puno pažnje stavite mu oko vrata pregaču i zamolite da kuhačom miješa prijani luk. Odradite to sa osmjehom, spontano, bez da mu izdajete naredbe tipa: stavi pregaču, miješaj luk. Iznenadit ćete se njegovom reakcijom, zapričali ste ga sa nekom nevezanom temom, zaposlili mu ruke, i on će se naći u situaciji kojoj se nije nadao.

Vjerujete, i njemu će to iznenađenje biti zabavno, možda neće uspješno izvršiti zadatke u kuhinji niti napraviti ručak samostalno, ali uvijek možete isključiti štednjak i strastveno voditi ljubav u kuhinji. Na taj način će ga hrana uvijek podsjećati na zadovoljstvo i vi ste spojili ugodno s korisnim, eto kako zadovoljiti muža hranom.

Tagovi:

Više članaka