Kredit na ostatak primanja

Kredit na ostatak primanja

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi kredit na ostatak primanja

Svakome od nas se može dogoditi da vas zahvati neugodna financijska situacija u kojoj ne znate što da učinite i kako da se riješite svih troškova i dugova koji su vas zahvatili u neugodnom trenutku. Primjerice, možda vam se iznenada pokvario automobil, i nemate dovoljno novca u novčaniku da pokrijete popravak odmah i sada. Ili, morate otplatiti svoju kreditnu karticu, ali ne znate kako i s čime točno da to riješite. Možda vas je vaš najbolji prijatelj pozvao na svoje vjenčanje koje se održava sljedeći tjedan, ali niste pri novcu kako biste mu kupili poklon i sebi uzeli posebni outfit za tu prigodu. Ne brinite, više nema potrebe za brigu jer sada uz brzi kredit na ostatak primanja moći ćete riješiti svaki oblik troška i dugovanja. Daleko su iza nas dani kada niste znali kako da pokrijete sve moguće troškove, jer sada uz brzi kredit na ostatak primanja svaki problem je lako rješiv.

Kredit na ostatak primanja dostupan za sve građane

Uz kredit na ostatak primanja možete s lakoćom riješiti svaki trošak, račun i dug. Ovi krediti su vam nenamjenski, što znači da ih možete iskoristiti u bilo koje svrhe bez obzira o čemu se radilo. Pritom, ne morate obrazložiti razlog kredita svojem bankaru, s čime se dodatni ubrzava cijeli proces ugovaranja i odobrenja kredita. Kredit na ostatak primanja također mogu svi građani ugovoriti, bez obzira na kojem ugovoru ste zaposleni, kolika su vaša primanja, kakav je vaš kreditni rejting i slično. Na taj način, svako ima pravo na kredit i ne mora se brinuti hoće li mu kreditna kuća odobriti kredit ili ne. Kod kreditne kuće, cijeli proces ugovaranja kredita se odvija jako brzo, tr je brza isplata i odobrenje zagarantirano. Znaju kako je to kada vam pod hitno treba kredit, zbog čega su omogućili svojim klijentima lakši način da dođu do kredita bez puno čekanja i gubljenja živaca nepotrebno.

Kredit na ostatak primanja koji se lako ugovara

Kredit na ostatak primanja se veoma lako ugovara. Cijeli proces vam se odvija putem web stranice od kreditne kuće. Na njihovoj web stanici možete pronaći njihov obrazac za slanje zahtjeva za kredit na ostatak primanja. Sve što trebate napraviti je samo da ispunite njihov kratki prijavni obrazac sa svim potrebnim osobnim podacima te ujedno i podacima vezanim uz kredit kao što su vam iznos kredita i rok otplate kredita. Uz ispunjeni obrazac morate im priložiti i kopiju svoje osobne iskaznice, što im možete bilo preko njihove web stranice ili e mail poslati. Kreditna kuća je poznata po tome da jako brzo odgovara na zahtjeve i odobrava kredite. Isti dan možete očekivati povratne informacije. Već za 15 minuta nakon što ste im poslali svoj ispunjeni zahtjev moći ćete očekivati odobrenje kao i isplatu cijelog iznosa kredita na vaš navedeni tekući račun. Po primitku novca možete odmah početi koristiti dobivena novčana sredstva.

Tagovi:

Više članaka

Kako dobiti kredit s lošom kreditnom povijesti?

Kako dobiti kredit s lošom kreditnom povijesti?

### Kako dobiti kredit s lošom kreditnom povijesti: Savjeti za poboljšanje kreditnog rejtinga

Kada se suočavate s izazovom kako dobiti kredit s lošom kreditnom povijesti, prvi korak je razumjeti što

Online zajmovi za studente: Što trebate znati

Online zajmovi za studente: Što trebate znati

### Prednosti i nedostaci online zajmova za studente: Što trebate znati

Online zajmovi za studente postaju sve popularniji izbor za mlade koji traže financijsku podršku tijekom svog obrazovanja. Ova