Mars u znakovima zodijaka

Mars u znakovima zodijaka

Mars u znakovima zodijaka, utjecaj Marsa

Mars, crveni planet kojeg povezujemo s Bogom rata. Poznat je po svojem gorućem i svjetlećem prizoru, što kod mnogih uzrokuje pretpostavku da je riječ o agresivnom planetu koji nudi agresivnu energiju. Mars u znakovima zodijaka predstavlja akciju, ostvarenje cilja, želju, trud i rad. Mars se može opisati kao planet koji ima silu vulkana, ima energiju koju je potrebno osloboditi te kanalizirati. Znamo kako ispunjena želja znači određeno zadovoljstvo, i upravo to Mars predstavlja. On utječe na djelovanje, izdržljivost, upornost i disciplinu. Mars u znakovima zodijaka može predstavljati i frustraciju te sukob.

Iako se navedeni planet često veže za nasilje i ljutnju, takva energija će se jedino prikazati ukoliko osoba potiskuje ili sprječava određene stavke u životu. Ključne riječi koje se povezuju uz Mars su: Ambicija, strast, seksualna želja, volja za djelovanjem i napretkom, odlučnost, disciplina, impulsi, motivacija, bijes, ljutnja. Mars će uvijek rasvijetliti strast i vatru u našim dušama, vodeći nas na navedeni način prema našim ciljevima. Navedena energija će odrediti gdje nastavljamo u životu i što ćemo eventualno postići ako smo spremni biti vatreni.

Mars u znakovima zodijaka, za što je odgovoran Mars?

Mars u znakovima zodijaka naglašava energiju, pokretljivost te brzinu, borbenost, strast, ratobornost, inicijativu, svadljivost, izdržljivost te hrabrost. Navedeni planet će predstavljati muški princip, izrazitu seksualnost, želju za dokazivanjem i napretkom, napad, nasilje, brutalnost. Kod ženskog horoskopa, Mars će pokazati kakav tip muškarca odgovara ženi. Osnovni potencijal Marsa je energija, djelovanje i fizička aktivnost i napor. Mars u znakovima zodijaka govori o dokazivanju, izražavanju, korištenju energije, volji za dokazivanjem.

Sama astrološka karta nam pokazuje gdje će Mars djelovati u našim životima, pokazuje napore i trud koji vežemo za navedeni planet, pokazuje nam kada ćemo se osjećati uznemirenima i ljutima, kada ćemo imati apetit za djelovanje. Aspekti nam mogu pokazati da li određeni znak svoju energiju kanalizira na pozitivan ili negativan način, pokazuju da li smo produktivni ili se krećemo u suprotnom smjeru. U organizmu Mars najviše utječe na glavu, mišiće, bijela i crvena krvna zrnca, utječe na upale i ozljede. Ukoliko vas zanima kako Mars utječe na vaš horoskopski znak, tada odgovor možete zatražiti kod stručnjaka na astrofon21 koji će vam rado odgovoriti na svako pitanje.

Mars u znakovima zodijaka, Mars u astrologiji

Mars je velika energija koja nas tjera da ostvarujemo svoje ciljeve. Nosi poriv da se borimo sami za sebe, da pokažemo duh osvajanja. Mars u znakovima zodijaka opisuje i fizičku te seksualnu energiju, želju za dominacijom. Mars se u Ribama nikada ne prezentira, riječ je o osobama koje su sklone svom svijetu mašte bez pretjeranih želja. Mars u Vodenjaku donosi razmišljanje i bolje poglede na svijet oko sebe. Ove osobe će voljeti samostalni rad i razne eksperimente. Mars u Jarcu predstavlja uspješnost i dobro ostvarivanje poslovnih zadataka. Ove osobe će biti sklone dobroj zaradi, žilavosti i prezentiranju snage.

Mars u Strijelcu donosi akciju i ideju. Ove osobe će uživati u istraživanju i postavljanju svojeg mišljenja. Mars u Škorpionu donosi neprilagodljivost i pouzdanost. Ove osobe nisu sklone pregovorima i samostalno kreću u akciju. Mars u Vagi donosi sukobe radi suprotnih energija, Vaga voli diplomatsko rješavanje dok Mars traži djelovanje. Ove osobe mogu biti izgubljene i lijene. Mars u Djevici donosi logiku i koncentraciju za postizanje cilja. Ove osobe će težiti perfekcionizmu u svakom aspektu života.

Mars u Lavu donosi rastrošnost i zabavu. Ove osobe često ne razmišljanju svojom glavom iako vole biti prve. Mars u Raku donosi osjetljivost i bezosjećajnost. Ove osobe mogu biti hladnokrvne ali željne ljubavi. Mars u Blizancima donosi akciju, koncentraciju i disciplinu. Ove osobe su sklone avanturama i flertovima. Mars u Biku ne nalazi dobar položaj, Bik je fan komfora i minimalnog truda, dok Mars ima energiju pomicanja. Mars u Ovnu donosi hrabrost, nezavisnost i dominaciju. Ove osobe su jake i strastvene, no ne znaju stati. Mars u znakovima zodijaka donosi borbu, snalažljivost, ljutnju.

Tagovi:

Više članaka

Istražujući Obalu: Najljepše Plaže Hrvatske

Istražujući Obalu: Najljepše Plaže Hrvatske

Uzduž obale Jadranskog mora, Hrvatska krije niz prelijepih plaža koje oduzimaju dah svojom prirodnom ljepotom i čistoćom. Mnogi turisti već su otkrili popularne destinacije poput Zlatnog rata na Braču