Mars u znakovima zodijaka

Mars u znakovima zodijaka

Mars u znakovima zodijaka, utjecaj Marsa

Mars, crveni planet kojeg povezujemo s Bogom rata. Poznat je po svojem gorućem i svjetlećem prizoru, što kod mnogih uzrokuje pretpostavku da je riječ o agresivnom planetu koji nudi agresivnu energiju. Mars u znakovima zodijaka predstavlja akciju, ostvarenje cilja, želju, trud i rad. Mars se može opisati kao planet koji ima silu vulkana, ima energiju koju je potrebno osloboditi te kanalizirati. Znamo kako ispunjena želja znači određeno zadovoljstvo, i upravo to Mars predstavlja. On utječe na djelovanje, izdržljivost, upornost i disciplinu. Mars u znakovima zodijaka može predstavljati i frustraciju te sukob.

Iako se navedeni planet često veže za nasilje i ljutnju, takva energija će se jedino prikazati ukoliko osoba potiskuje ili sprječava određene stavke u životu. Ključne riječi koje se povezuju uz Mars su: Ambicija, strast, seksualna želja, volja za djelovanjem i napretkom, odlučnost, disciplina, impulsi, motivacija, bijes, ljutnja. Mars će uvijek rasvijetliti strast i vatru u našim dušama, vodeći nas na navedeni način prema našim ciljevima. Navedena energija će odrediti gdje nastavljamo u životu i što ćemo eventualno postići ako smo spremni biti vatreni.

Mars u znakovima zodijaka, za što je odgovoran Mars?

Mars u znakovima zodijaka naglašava energiju, pokretljivost te brzinu, borbenost, strast, ratobornost, inicijativu, svadljivost, izdržljivost te hrabrost. Navedeni planet će predstavljati muški princip, izrazitu seksualnost, želju za dokazivanjem i napretkom, napad, nasilje, brutalnost. Kod ženskog horoskopa, Mars će pokazati kakav tip muškarca odgovara ženi. Osnovni potencijal Marsa je energija, djelovanje i fizička aktivnost i napor. Mars u znakovima zodijaka govori o dokazivanju, izražavanju, korištenju energije, volji za dokazivanjem.

Sama astrološka karta nam pokazuje gdje će Mars djelovati u našim životima, pokazuje napore i trud koji vežemo za navedeni planet, pokazuje nam kada ćemo se osjećati uznemirenima i ljutima, kada ćemo imati apetit za djelovanje. Aspekti nam mogu pokazati da li određeni znak svoju energiju kanalizira na pozitivan ili negativan način, pokazuju da li smo produktivni ili se krećemo u suprotnom smjeru. U organizmu Mars najviše utječe na glavu, mišiće, bijela i crvena krvna zrnca, utječe na upale i ozljede. Ukoliko vas zanima kako Mars utječe na vaš horoskopski znak, tada odgovor možete zatražiti kod stručnjaka na astrofon21 koji će vam rado odgovoriti na svako pitanje.

Mars u znakovima zodijaka, Mars u astrologiji

Mars je velika energija koja nas tjera da ostvarujemo svoje ciljeve. Nosi poriv da se borimo sami za sebe, da pokažemo duh osvajanja. Mars u znakovima zodijaka opisuje i fizičku te seksualnu energiju, želju za dominacijom. Mars se u Ribama nikada ne prezentira, riječ je o osobama koje su sklone svom svijetu mašte bez pretjeranih želja. Mars u Vodenjaku donosi razmišljanje i bolje poglede na svijet oko sebe. Ove osobe će voljeti samostalni rad i razne eksperimente. Mars u Jarcu predstavlja uspješnost i dobro ostvarivanje poslovnih zadataka. Ove osobe će biti sklone dobroj zaradi, žilavosti i prezentiranju snage.

Mars u Strijelcu donosi akciju i ideju. Ove osobe će uživati u istraživanju i postavljanju svojeg mišljenja. Mars u Škorpionu donosi neprilagodljivost i pouzdanost. Ove osobe nisu sklone pregovorima i samostalno kreću u akciju. Mars u Vagi donosi sukobe radi suprotnih energija, Vaga voli diplomatsko rješavanje dok Mars traži djelovanje. Ove osobe mogu biti izgubljene i lijene. Mars u Djevici donosi logiku i koncentraciju za postizanje cilja. Ove osobe će težiti perfekcionizmu u svakom aspektu života.

Mars u Lavu donosi rastrošnost i zabavu. Ove osobe često ne razmišljanju svojom glavom iako vole biti prve. Mars u Raku donosi osjetljivost i bezosjećajnost. Ove osobe mogu biti hladnokrvne ali željne ljubavi. Mars u Blizancima donosi akciju, koncentraciju i disciplinu. Ove osobe su sklone avanturama i flertovima. Mars u Biku ne nalazi dobar položaj, Bik je fan komfora i minimalnog truda, dok Mars ima energiju pomicanja. Mars u Ovnu donosi hrabrost, nezavisnost i dominaciju. Ove osobe su jake i strastvene, no ne znaju stati. Mars u znakovima zodijaka donosi borbu, snalažljivost, ljutnju.

Tagovi:

Više članaka

Kada je vrijeme za zamjenu vozila

Kada je vrijeme za zamjenu vozila

Imate vozilo koje stalno popravljate, financijski vam je to postalo preveliki teret jer svaki slobodan novac koji ste uštedjeli dajete na popravke vašeg vozila ili još gore zadužu

Kakve pločice staviti u kuhinju

Kakve pločice staviti u kuhinju

O tome kakve pločice staviti u kuhinju i koji će vaš izbor pločica za kuhinju biti ovisi samo vaš ukus, no ipak treba pripaziti prilikom izbora jer te pločice ćete gledati u svojoj kuhin

Kako postati astrolog

Kako postati astrolog

Tijekom našeg života susrećemo se s raznim drugim sudbinama koje utječu na naš život na pozitivan ili negativan način. Svi ti putevi već su odavno zacrtani, a upravo se tumačenjem tih pu