O čemu pričati sa dečkom

O čemu pričati sa dečkom

O čemu pričati sa dečkom pri prvom susretu

Dogovorili ste prvi susret sa dečkom i ne znate o čemu pričati sa dečkom jer ga zapravo ne poznajete iako ste možda proučili njegove profile na društvenim mrežama ili imate neke informacije od zajedničkih prijatelja.

Krenite prvo od sebe i to kako ćete sebe prezentirati, svojim izgledom, frizurom, šminkom, odjećom i ponašanjem. Svakako želite izgledati lijepo na prvoj spoju sa dečkom. Za svoj izgled nemojte pretjerivati u ničemu, nije potrebna svadbena frizura, niti pojačani make up za noćni izlazak, čak niti prekratka suknja, možete otići na prvi spoj čiste i prirodne kose u majci i trenirci ako ćete se tako osjećati ugodno a to je najvažnije.

O čemu pričati sa dečkom pri prvom susretu mogu vam pomoći neke od ovih tema: zajednička tema može biti škola, fakultet ili posao ovisno koje ste dobi; kućni ljubimci su također izvrstan izbor teme čak iako dečko nema kućnog ljubimca; vrsta muzike koju dečko sluša i koja se vama sviđa; možete pričati o hrani, što volite jesti i što dečko voli jesti; možete pričati o putovanjima i mjestima na kojima ste vi bili i na kojima je dečko bio. Neiscrpan je izvor tema kada kliknete sa dečkom na prvom spoju i vrijeme će vam proći dok trepnete okom, a teme će same dolaziti, samo se opustite i uživajte.

O čemu pričati sa dečkom na početku veze i tokom veze

Nalazite se na početku veze sa dečkom, bili ste na nekoliko susreta već ste pričali o nekim temama i bojite se da ste iscrpili teme za razgovor? Nemate straha, ako se sviđate jedno drugom samo se opustite, teme za razgovor ne moraju biti pripremljene unaprijed.

Teme o čemu pričati sa dečkom na početku veze mogu biti raznolike jer zapravo još traje faza upoznavanja i još uvijek ne znate jedno o drugom puno. Čak i da ponavljate teme o kojim ste već pričali, nema veze barem ćete temu produbiti i kroz nju bolje se upoznati. Ako ste kompatibilni svaki vaš susret bit će bez grča i proteknut će kao da pijete vodu, teme će same dolaziti i kroz razgovor ćete saznati više o dečku sa kojim ste započeli vezu.

Ako ste već neko vrijeme u vezi, prošlo je već nekoliko mjeseci ili čak godina, veza vam je postala rutina i pitate se o čemu pričati sa dečkom da poboljšate vezu i ukinete rutinu veze. Najbolji lijek za takvu situaciju je smijeh, šale na svoj i njegov račun. Naravno, ako dečko nije sklon tome da prihvaća šalu na svoj račun ili nekad nije raspoložen za šalu pokušajte na neki drugi način stvoriti situaciju koja će vas oboje dovesti do smijeha i zabave.

O čemu pričati sa dečkom koji je bivši dečko

Imate bivšeg dečka kojeg ponekad ili redovno susrećete jer se krećete na istim mjestima i pitate se o čemu pričati sa dečkom koji je bivši. Zašto bi uopće pričali sa bivšim dečkom? Možete komunikaciju svesti na pozdrav i minimalan broj riječi ako je prekid bio bolan za vas i zapravo vam i nije po volji uopće pričati sa bivšim.

Sa druge strane razišli ste se sa dečkom, ali ostali ste u dobrim odnosima pa ponekad se i nađete da popijete neko piće ili se često susrećete jer idete u istu školu ili isti razred. Ako ste bili u vezi donekle ste se i upoznali, pa u toj situaciji o čemu pričati sa dečkom koji je bivši a dobri ste si nije nikakav problem.

Oboje ste svjesni da je vaša veza završila, dobro se poznajete, ali ste odlučili iz nekog razloga krenuti svako svojim putem. Trebat će neko vrijeme da se emocije slegnu, pa nakon prekida si dajte vremena, a kasnije vam neće biti problem pričati o njegovoj novoj curi ili vašem novom dečku. Vrijeme čini čuda u svakoj situaciji, a iz svake prilike se može svašta naučiti.

Tagovi:

Više članaka