Poklon za godišnjicu braka

Poklon za godišnjicu braka

Poklon za godišnjicu braka

Poklon za godišnjicu braka je poklon kojeg supružnik treba pažljivo odabrati, bez obzira radi li se o poklonu za ženu ili poklonu za muža. Brak je zajednica dvoje ljudi koji su odlučili provesti život zajedno. Dobro se već poznajete i proživjeli ste već puno lijepih trenutaka. Znate što vašeg partnera/partnericu veseli i što voli.

Nije potrebno da poklon za godišnjicu braka bude neki skupi predmet, već nešto što će dati poruku ljubavi i zahvalnosti. Ponekad je dovoljna neka sitnica koja će izazvati osmijeh i pobuditi sjećanja na romantične trenutke pune ljubavi. Kad birate poklon za svog muža ili za ženu prisjetite se nekih trenutaka u kojim ste oboje bili presretni. Možda nekog putovanja, izleta, romantičnog izlaska, nekog trenutka sreće iz dnevnog boravka.

Ovaj poklon partneru treba biti intiman, te od srca i sa značajem ljubavi, a vi najbolje poznajete svog partnera/partnericu i znate što bi moglo dodatno ojačati vašu ljubav i probuditi osjećaje.

Poklon za godišnjicu braka roditeljima

Vaši roditelji imaju godišnjicu braka i pitate se koji poklon za godišnjicu braka biste mogli roditeljima pokloniti. Odrasli ste uz roditelje i dobro ih poznajete. Znate što vaši roditelji vole i što bi ih moglo razveseliti. Poklon ne mora biti skup, namjera je važna. Pokažite svojim roditeljima da ih volite i da ste zahvalni na djetinjstvu koje su vam pružili, da ste zahvalni na brzi i ljubavi koju su vam dali.

Možete roditeljima platiti neku večeru putem vaučera ili neki spa vikend u nekom odmaralištu na primjer. Ukoliko vam je takav poklon skup zasigurno će roditelje razveseliti i skromniji poklon. Poklon za godišnjicu braka roditeljima može biti i album pun starih slika koji ćete sami izraditi. Vjerujte sve što sami svojim rukama izradite ima veću vrijednost nego i najskuplji poklon koji bi mogli kupiti.

Najvažnije je da poklon bude od srca i pun ljubavi, da poruka bude jasna koju želite poručiti roditeljima. Ako niste skloni vlastitoj izradi i ne snalazite se u tome, poklon može biti nešto od nakita, kristalnih čaša, personalizirani novčanici za nju i njega i slično.

Poklon za godišnjicu braka kumovima

Kumovi ste bračnom paru koji uskoro ima obljetnicu braka koje ste upravo vi bili kumovi i stajali uz rame sa svojim prijateljima. Velika je stvar i čast biti kuma/kum nekome dok obilježava svoju vezu brakom. Vaši su vas prijatelji izabrali jer ste im bili važni u tom trenutku koji im je zauvijek promijenio život.

Dobro se poznajete, godinama se družite, prošli ste sa njima i dobro i loše jer vi ste pravi kumovi. Poklon za godišnjicu braka kumovima ne mora biti skupi poklon, vjerujte više znači što ste se sjetili i poklonili neku sitnicu uz zajedničku proslavu.

Poklon za godišnjicu braka kumovima može biti i šaljiv, na primjer kupite bat za meso na kojem piše “mužomlat” zasigurno će izazvati osmjeh na licu vaših prijatelja. Ili ste više skloni ozbiljnom poklonu uvijek možete kupiti neku zidnu sliku, set posuđa, nešto što će za oba partnera imati zajedničku vrijednost i što će oboje koristiti ili uživati u poklonu.

Tagovi:

Više članaka