Što žene vole

Što žene vole

Što žene vole kada traže partnera

Žene kada se odluče na potragu partnera za zabavu, druženje ili pak za potencijalnu vezu točno znaju što žele i što traže. U današnje vrijeme kada društvene mreže, razne aplikacije za kontaktiranje, online servisi u kojima se ostvaruju osobni kontakti, omogućavaju neograničenu mogućnost kontaktiranja sa drugim ljudima bez obzira da li se traži osoba za pričanje, moguće povezivanje, druženje ili zbog seksa.

Mnogi se muškarci pitaju što žene vole koje traže partnera online, no oni iskusniji koji koji dugo obitavaju na portalima i mrežama znaju da prvo moraju biti šarmantni da bi privukli ženu i da bi je zainteresirali da ostane u kontaktu. Kada se nalazite kao član na nekom od online servisa za upoznavanje nalazite se kao u moru punom riba koje plivaju do vas sa svih strana, pogotovo ako ste novi član.

Žena kada se odluči na korak traženja muškarca točno zna što želi. Ovisno o motivaciji žena može željeti samo neobaveznu vezu za seks, može željeti pronaći prijatelja sa kojim će moći dijeliti svoje probleme i uspjehe, no možda je u potrazi za ozbiljnom vezom.

Što žene vole prilikom upoznavanja

Što žene vole kod upoznavanja? Prvo vole kada muškarac nije samodopadan i hvalisavac, no opet vole dobro doziranu dozu hvalisavosti i skromnosti. Ono što je najvažnije svakoj ženi, a vjerojatno i muškarcima, jest iskrenost. Laganje se brzo pročita, kada se ponovi neko pitanje pa lažljivcima nije ni važno što će izreći neku drugu činjenicu. Žene vole pozitivne muškarce koji imaju sposobnost nasmijati je, čak i kad je provela vrlo loš i stresan dan.

Da li je seks i kemija ono što ženama treba? Definitivno da, no nije prioritet, ženama je važno da se mogu intelektualno povezati sa muškarcem, te joj je to važnije od fizičke privlačnosti. No kemija igra veliku ulogu u ženskom lovu na muškarca. Privlače ih muškarci koji se brinu o svom izgledu, što je automatski signal da se drže higijene i drže do svog zdravlja, a to može biti ženama bitno za kasnije produbljivanje moguće veze. Stoga muškarci koji drže do sebe i imaju svoj vlastiti stil mogu biti magnet ženama.

Što žene traže za vezu

Kada žene traže neku vezu dobro će proučiti situaciju, slijed događaja, izrečene ili napisane riječi. Nakon prvog upoznavanja putem online dopisivanja, ukoliko žena od vas traži telefonski broj zasigurno je da želi nešto više od piskaranja poruka, želi prijeći na sljedeći nivo upoznavanja, a to je da vam čuje glas.

Ukoliko postoji kemija, kliknete intelektualno, zabavno vam je pričati definitivno ste zainteresirali ženu koja u potrazi za vezom. Žena se voli uvjeriti da sve što ste joj do sada dali kao informacije doista i jest istina, žene vole stabilne muškarce koji govore istinu kada traže vezu. Nakon toga uslijedit će i stvarno upoznavanje oči u oči koje će u mnogim kontaktima biti presudno jer ćete se konačno vidjeti uživo.

Možda i žena trenutno ne traži muškarca za ozbiljnu vezu, možda je u fazi da joj treba seksualni partner koji će joj odgovarati. Pa boljim upoznavanjem shvati da joj odgovara vaš nivo strastvenosti, te nivo emotivnosti koji je muškarcima uvijek teško pokazati. No, čak i kada žena želi samo seks to će vam i reći direktno i od vas očekuje da imate razumijevanja.

Tagovi:

Više članaka