Provizija za slanje novca preko western union

Provizija za slanje novca preko western union

Zatražite kredit



Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 17:09
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kolika je provizija za slanje novca preko Western Union?

Western Union samo je jedna od kompanija koja pomaže ljudima poslati novac u inozemstvo. Kada nastane nenadana situacija, ovakve usluge su najbolje. Pomoću njih ćete u najkraćem mogućem roku poslati novac nekome vani. Provizija za slanje novca preko Western Union varira ovisno o tome gdje šaljete novac. Osim toga, postoje i limiti na iznos koji možete poslati, a za takve situacije, raspitajte se više na stranicama WU-a. Provizija za slanje novca preko Western Union najmanja je kada šaljemo novac u zemlje regije (Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija i Kosovo). Ostale zemlje imaju nešto višu proviziju. Kako poslati novac? Posjetite poslovnicu Western Union-a ili poslovnicu HP-a gdje se obavlja usluga WU-a i ispunite obrazac gdje možete dodati i poruku osobi kojoj šaljete novac. Potom dobivate MCTN kod kojeg trebate poslati osobi kojoj novac i šaljete. Osoba će moći, bilo gdje u svijetu, taj novac podići u roku od par minuta.

Provizija za slanje novca preko Western Union: provizije za zemlje regije.

Zemlje u regiji nemaju velike provizije. Provizija za slanje novca preko Western Union za zemlje regije iznose između 5% i 11%. Provizija isto tako ovisi o količini novca koju šaljete. Ukoliko šaljete do 70 eura, provizija iznosi 7 eura. Ukoliko uplaćujete primjerice 700 eura, onda je provizija 30 eura. Maksimalno možete poslati 3500 eura. Osim provizije platit ćete i (ukoliko želite) poruku koju šaljete. Poruke od 1,5 eura sadrže samo do 10 riječi. Svaku iduću riječ plaćate dodatan euro. U svijetu digitalne komunikacije, a i činjenicom da kada dobijete kod morate se JAVITI prijatelju ili članu obitelji kojemu šaljete novac, smatramo da nema nikakvog razloga da šaljete poruke, osim ako Vas to baš veseli! Provizija za slanje novca preko Western Union je manja što je iznos koji šaljete veći. Premda zvuči puno, Western Union ima najbolje cijene kada je u pitanju slanje novca u inozemstvo. Kada su druge zemlje u pitanju, vrijede drukčiji iznosi provizija.

Provizija za slanje novca preko Western Union: provizije za ostale zemlje.

U zemljama u regiji, provizije se određuju na svakih 70 eura, odnosno 150 eura, dok je situacija malčice drukčija kada uplaćujete novac nekome u zapadnoj Europi ili dalje. Provizija za slanje novca preko Western Union u takve zemlje nešto je veća, pa ćete za bilo koji iznos do 90 eura platiti proviziju od 15 eura. Isto tako, za iznos od 700 eura platit ćete proviziju od 50 eura. I ovdje ćete maksimalno moći poslati 500 eura. Za maksimalni iznos provizija za slanje novca preko Western Union iznosit će 150 eura. Ovakve usluge uvijek podrazumijevaju proviziju, a što je iznos novca kojeg šaljete veći, provizija je manja. Ipak, u pitanju je usluga koja je komoditet stoga je sasvim normalno da si firme nastoje uzeti provizije kako bi zaradile. Ukoliko planirate slati novac u inozemstvu, Western Union je najpouzdaniji partner, a poslovnice WU-a locirane su diljem svijeta. Šaljite novac bez ikakvih strahova uz Western Union.
Tagovi:

Više članaka

Etički aspekti poslovanja banaka

Etički aspekti poslovanja banaka

Etički aspekti poslovanja banaka u zaštiti klijenata ključni su za izgradnju povjerenja i održivog odnosa između financijskih institucija i njihovih korisnika. Jedan od primarnih zadataka banaka je os