Kako instalirati google play na huawei

Kako instalirati google play na huawei

Kako instalirati Google Play na Huawei mobilnim uređajima

Kako instalirati Google Play na Huawei mobilnim uređajima najbolje je započeti pričom kako je uopće došlo do situacije i prekida suradnje između ova dva tehnološka diva. Priču možemo skratiti na pojam trgovinskog rada i sukobu Amerike i Kine oko prevlasti na području tehnoloških inovacija i prestiža. Nažalost, iako je na starijim modelima Huawei mobilnih uređaja ostala aktivna aplikacija Google Play, na novijim modelima korištenje ove aplikacije više nije moguće. Međutim, entuzijasti programeri razvili su dva načina koja omogućavaju korištenje svih Google proizvoda na Huawei uređajima. Preciznije razvijene su dvije aplikacije, koje spajaju trenutno nespojive Huawei uređaje i Google aplikacije. Prva aplikacija, naziva GSpace, pomoći će vam u instalaciji Google Play aplikacije na Huawei uređaj i to na vrlo jednostavan način. Razvijena je na način da ju gotovo svi korisnici mogu upotrebljavati i nije potrebno preveliko znanje u radu sa aplikacijama i mobilnim uređajima. Za nešto naprednije korisnike Huawei mobilnih uređaja, tu je Googlefier aplikacija. Ukratko, kako instalirati Google Play na Huawei mobilnim uređajima? Bez navedenih aplikacija, nemoguća misija.

Kako instalirati Google Play na Huawei pomoću GSpace aplikacije

U ovom ćemo odjeljku obraditi postupak kako instalirati Google Play na Huawei pomoću GSpace aplikacije. Osim GSpace i Googlefier aplikacija na internetu možete pronaći još aplikacija razvijenih za instaliranje Google Play aplikacije na Huawei mobilne uređaje, međutim ni jedna se nije pokazala kvalitetnom i učinkovitom. GSpace aplikacija radi na svim Huawei uređajima, bez obzira na verziju EMUI-a, što nije slučaj sa drugom aplikacijom, Googlefier. Na svom Huawei uređaju pronađite aplikaciju AppGallery i unutar nje potražite GSpace aplikaciju. Preuzmite GSpace aplikaciju i pokrenite instalaciju. Nakon završetka instalacije pokrenite aplikaciju i odaberite željeni Google Play. Dodatno, da bi uopće mogli koristiti Google aplikacije, potrebno je imati Google račun. I to je sve da bi znali kako instalirati Google Play na Huawei uređajima pomoću GSpace aplikacije. Kada je u pitanju GSpace, moramo biti zahvalni programerima koji su razvili ovu aplikaciju, jer je prilagođena ne samo svim uređajima Huawei brenda, već savršeno jednostavna za korištenje.

Kako instalirati Google Play na Huawei korištenjem Googlefier aplikacije

Kako instalirati Google Play na Huawei korištenjem Googlefier aplikacije nešto je kompliciraniji postupak nego prethodni i zahtjeva ozbiljnije znanje korištenja mobilnih uređaja i aplikacija. Googlefier je neslužbena aplikacija koju ne možete pronaći na AppGallery, međutim možete ju preuzeti na foruma XDA-Developers. I u slučaju korištenja ove aplikacije, prvo je potrebno pokrenuti instalacijski postupak i potvrditi traženja odobrenja. Slijedite sve korake unutar instalacije, koja traje desetak minuta. Ako vam je prekomplicirano kako instalirati Google Play na Huawei mobilnom uređaju koristeći Googlefier, uvijek vam kao opcija ostaje GSpace aplikacija. Naravno, idealno bi bilo kada bi Huawei kompanija obnovila suradnju i podržavanje Google aplikacija, pa ne bi bilo potrebno instalirati ove i slične aplikacije, koje na kraju kompliciraju korištenje Huawei mobilnih telefona. Također, ako vam je korištenje Google Play aplikacije prioritet i važnije od toga koji brend mobilnog telefona koristite, tada na izbor imate sve ostale proizvođače mobilnih telefona i smart uređaja koji po defaultu imaju Android sustav i Google Play aplikaciju.

Tagovi:

Više članaka

Besplatni vpn

Besplatni vpn

Besplatni VPN-ovi su virtualne privatne mreže koje omogućuju sigurno i anonimno surfanje internetom bez plaćanja pretplate. Funkcioniraju tako da korisnikovu internetsku vezu šifriraju i preusm

12 SEO ekstenzija koje morate imati za Chrome

12 SEO ekstenzija koje morate imati za Chrome

Chrome SEO ekstenzije nam mogu pomoći u bržem i lakšem poslovanju. Kako? Ako ste svjesni uloge same tražilice na internetu, onda sigurno znate da morate pratiti razne trendove, imati određene a