Kako izabrati buket za godišnjicu braka

Kako izabrati buket za godišnjicu braka

Idealan buket za proslavu godišnjice braka!

Bez obzira o kojoj se prigodi radilo, buket je nešto s čime ne možete nikada pogriješiti. Svatko od nas voli cvijeće, a još posebice volimo kada dobijemo cvijeće na poklon. To je nešto što nam automatski popravi raspoloženje dana i podigne nam energiju, posebice još ako je buket bogat s raznolikim, šarenim cvijećem i miriši kao dašak proljeća u punom zanosu. Često poklanjamo bukete za prigode kao što su rođendani, Valentinovo, Dan žena, Majčin dan te i za godišnjice braka ili pak zaruka. Pa i kada nekome idemo u goste uvijek donesemo bukete sa sobom. To je jednostavno dio naše tradicije, i toga se svi držimo, iako ponekad ne znamo koje cvijeće izabrati u buketu, posebice kada se radi o godišnjici braka. Za takvu prigodu se mnogi pitaju koje cvijeće izabrati. Stoga ćemo vam mi pomoći s time i dati vam neke korisne savjete kod biranja cvijeća za godišnjicu braka.

Koje cvijeće izabrati za buket?

Bukete poklanjamo za razne prigode, a posebice za velike stvari kao što je godišnjica braka. No, mnogi ne znaju kakvi se buketi poklanjanju za takve prigode. Mnogi će pomisliti da se uobičajeno poklanjanju buketi ruža, no zapravo nije takav slučaj. Za svaku godišnjicu se poklanja drugačije cvijeće. Primjerice, za prvu godišnjicu se poklanjanju buket karanfila, za treću suncokreti, za petu tratinčice, za sedmu frezije, devetu mak, za desetu se poklanja buket bijelih ruža, za jedanaestu morning glory, za trinaestu krizantema, petnaestu obljetnicu ruže, za dvadesetu aster, za dvadeset petu iris, za tridesetu ljiljani, za četrdesetu obljetnicu gladioluse, i za pedesetu kombinaciju žutih ruža i ljubičica. Također, za dvadesetu godišnjicu braka možete napraviti lijepi aranžman od svježega cvijeća, dok za tridesetu, četrdesetu i pedesetu godišnjicu braka možete pokloniti elegantnu košaru raznolikih biljaka. Naravno, ne morate se striktno držati ovog redoslijeda, no može vam pomoći kada ne znate kakvo biste cvijeće poklonili svojem bračnom drugu.

Kupite buket i preko interneta!

Kod biranja buketa, bitno je da točno znate što želite kupiti i pokloniti svojoj dragoj osobi. No, ukoliko niste sigurni kakav biste buket poklonili, primjerice u ovom slučaju za svojeg bračnog druga za godišnjicu braka, tada vam u tom slučaju može pomoći cvjećar u cvjećarni. Oni vam najbolje znaju što je dobro za svaku prigodu, te koje cvijeće najbolje funkcionira jedno s drugim. Osim što vam nude uslugu pomoći kod biranja cvijeća za buket, također vam nude sada i uslugu dostava cvijeća na vašu adresu! Kod njih možete izabrati između različitog cvijeća poput ruža, ljiljana, tulipana ili irisa. Također vam nude različite opcije buketa i aranžmana možete naručiti kod njih, poput srčanog aranžmana, košara cvijeća, i razno raznih dizajna buketa. Njihova dostava cvijeća je veoma brza te vam isporučuju već istoga dana od kada ste naručili aranžman, te vam dostavljaju na bilo koju adresu, te tako možete iznenaditi svoju voljenju osobu i na njihovom radnom mjestu.

Tagovi:

Više članaka