Kako upoznati curu

Kako upoznati curu

Kako upoznati curu preko interneta

U doba današnje razvijene tehnologije način kako upoznati curu proširena je i na internetsko upoznavanja. Iako ništa ne može zamijeniti susret uživo, internetskim spojevima možete doći i do upoznavanja uživo. Najveći nedostatak ovakvog načina upoznavanja je da cura može lagati o svom identitetu, ali takve se tvari vrlo brzo otkriju jer ako netko laže na primjer o svom izgledu neće nikada pristati na susret uživo. Takva vam osoba koja laže u životu i ne treba.

Prilikom komuniciranja sa curom preko interneta pokušajte saznati što više o njoj, istovremeno i vi budite iskreni jer ako je cura zainteresirana za vas svakako će cijeniti vašu iskrenost.

Kako upoznati curu preko interneta potrebno je da se uključite u neku od društvenih mreža koje služe za upoznavanje ljudi. Otvorite profil i potrudite se da već u prvom koraku kod otvaranja profila unesete iskrene činjenice o sebi. To će biti signal svim potencijalnim partnericama da mislite ozbiljno i onda će se i one potruditi biti iskrene.

Kako upoznati curu koja bi mogla postati prava cura za vas

Kada želite upoznati curu nemojte očekivati vezu odmah prilikom prvog, drugog, pa čak niti trećeg susreta. Za sve je potrebno vrijeme, da se dojmovi i osjećaji slegnu, da razum prevlada u slaganju informacija koje ćete dobiti od cure. Kako upoznati curu da se ona prilikom prvih par susreta ne preplaši s vašim pitanjima, onda nemojte biti previše znatiželjni. Pustite curu da priča sama o sebi, ako nije vrhunski majstor laganja sama će vam ispričati jako puno.

Razgovor između dvoje ljudi koji se nađu na piću uobičajeno je bez stanki i tišine, pa ako pustite curu da spontano priča o sebi bez da je prekidate i upadate joj u riječ, curi će se to svidjeti jer ju slušate. Kad cura završi nastavite vi sa svojom pričom. Kako upoznati curu sa kojom bi mogli biti kompatibilni pronađite tokom razgovora zajedničke teme. Zajedničkim temama ćete imati o čemu pričati i tako razvijati svoju vezu.

Kako upoznati curu slučajno

Nemate curu, slobodni ste i pitate se kako upoznati curu slučajno. Iznenadili biste se na kojim mjestima sve možete upoznati curu. To može biti u redu na blagajni u dućanu, cura stoji ispred vas i slučajno joj ispadne novčanik koji ćete joj pomoći podignuti. Razgovor možete nastaviti nakon dućana, a ako procijenite da je djevojka zainteresirana, čak iako nema vremena možda će vam dati broj telefona ili reći da je potražite na nekoj od društvenih mreža. To je pravi signal da se i vi njoj sviđate i da bi htjela nastaviti komunicirati sa vama dalje.

Kako upoznati curu slučajno može biti i na nekoj sportskoj aktivnosti kojom se bavite, na primjer redovite idete na tenis ili badminton, ili na planinarenje. Za oko vam je zapela cura koju ste primijetili već kad se prvi puta pojavila. Već imate jednu temu zajedničku, a to je aktivnost kojom se oboje bavite.

Ako započnete razgovor moći ćete procijeniti da li je cura zainteresirana za razmjenu informacija i mogući izlazak. Dogovorite neko piće ili kavu izvan tih aktivnosti i krenite u osvajanje.

Tagovi:

Više članaka