Kako vidjeti tko ti gleda profil na viberu

Kako vidjeti tko ti gleda profil na viberu

Kako vidjeti tko ti gleda profil na viberu i kako funkcionira Viber

Kako vidjeti tko ti gleda profil na Viberu pitanje je koje zanima mnoge korisnike Vibera. Da bi znali tko nam može gledati profil jednostavno moramo poznavati Viber kao aplikaciju i način na koji funkcionira. Za početak Viber je aplikacija koju trenutno koristi oko 250 milijuna ljudi diljem svijeta. Ovoliki broj korisnika ne čudi kada znamo kako ova aplikacija omogućava telefoniranje i slanje poruka i to besplatno. Također, detalj koji Viber razlikuje od ostatka sličnih aplikacija koje se mogu pronaći, je taj da nije potrebna nikakva registracija korisničkog računa unutar aplikacije. Ne postoje ni dobne granice za korištenje ove aplikacije. Naravno, Viber kao i sve slične aplikacije izlaže vas i vašu privatnost cijelom svijetu, svim korisnicima iste aplikacije. Zbog toga što je aplikacija besplatna i jednostavna za korištenje, učestalije se događaju uznemiravanja putem poruka i poziva. Ako vas zanima kako vidjeti tko ti gleda profil na Viberu iz razloga jer osjećate nelagodu i izloženost, za vas je najbolja opcija da takve aplikacije ne koristite. Na takvim aplikacijama, privatnost je gotovo nemoguće zaštititi.

Kako vidjeti tko ti gleda profil na Viberu i kako se zaštititi

Ako ste osoba koja na neki način želi zaštititi svoju privatnost unutar aplikacija za dopisivanje i pozive, pa tako i unutar Vibera, u startu ste na krivom tragu. To je jednostavno nemoguće, jer ste se samom instalacijom aplikacije poput Vibera izložili pogledima i pozivima svih, pa i anonimnih stranaca. Kako vidjeti tko ti gleda profil na Viberu pitanje je koje je kompleksno, jer su u međuvremenu razvijeni razni softveri koji su kompatibilni sa Viberom i korisniku omogućuju špijuniranje nekog drugog korisnika Viber aplikacije. Dakle, iako vam Viber nudi opciju tajnog dopisivanja, ni u tom slučaju niste sigurni ako vaš profil netko odluči špijunirati. Kako vidjeti tko ti gleda profil na Viberu svodi se na poznavanje činjenice da vaš profil mogu vidjeti svi kojima je iz različitih razloga poznat vaš broj mobitela. Ova spoznaja nikako nije ugodna, ali ju možete iskoristiti na način da svoju komunikaciju putem Viber aplikacije i informacije koje ćete iznositi prilagodite sigurnosti ili nesigurnosti koju vam nudi aplikacija koju koristite.

Kako vidjeti tko ti gleda profil na Viberu i kako ga blokirati

Sada kada vam je poznato kako vidjeti tko ti gleda profil na Viberu i da vam profil može vidjeti svatko kome je poznat vaš broj mobitela, treba reći i kako vam ostaje opcija da nepoželjne ljude spriječite u gledanju vašeg profila. Najradikalniji način bio bi kompletna deinstalacija aplikacije, dok nešto blaži pristup podrazumijeva blokiranje osobe putem broja mobitela koji koristi. Jednostavno unutar aplikacije odaberite broj s kojeg želite onemogućiti pregled vašeg profila i blokirajte ga. Nove tehnologije uglavnom donose poboljšanja i veću udobnost u životu, međutim kada koristimo aplikacije s kojima se nevjerojatnom lako možemo povezati sa ostatkom svijeta, moramo biti svjesni i negativnih segmenata takve vrste povezanosti i komunikacije. Kako vidjeti tko ti gleda profil na Viberu nije nevažno i nezanimljivo pitanje. Mnogo je pak važnije saznanje kako se na Viberu i ostalim sličnim aplikacijama nikada ne smijemo do kraja prepustiti otvorenoj komunikaciji, posebno ako sadržaj razgovora ili dopisivanja želimo zadržati potpuno privatnim.

Tagovi:

Više članaka

Besplatni vpn

Besplatni vpn

Besplatni VPN-ovi su virtualne privatne mreže koje omogućuju sigurno i anonimno surfanje internetom bez plaćanja pretplate. Funkcioniraju tako da korisnikovu internetsku vezu šifriraju i preusm

12 SEO ekstenzija koje morate imati za Chrome

12 SEO ekstenzija koje morate imati za Chrome

Chrome SEO ekstenzije nam mogu pomoći u bržem i lakšem poslovanju. Kako? Ako ste svjesni uloge same tražilice na internetu, onda sigurno znate da morate pratiti razne trendove, imati određene a