Privatna posudba novca

Privatna posudba novca

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Privatna posudba novca kada vam zagusti

Novac je jedna od onih stvari u životu koja nam vječito fali. Živimo u vrijeme velike inflacije radi koje novac koji zaradite nema više jednaku kupovnu moć kakvu je imao još do pred koji godinu. Vaša plaća je možda ostala ista ali cijene svih životnih potrepština otišle su u nebesa. Sad možete otići u dućan i kupiti iste namirnice kao i inače, a račun vas komotno može ispasti duplo skuplje nego ste navikli. Nije ništa drugačije ni sa ostalim troškovima poput najma, režija, tehnologije ili dogovaranje popravaka. Kada vidite da više ne možete pokriti sve svoje životne troškove vrijeme je da krenete razmatrati kako ćete doći do potrebnih financija, a privatna posudba novca jedna je od mogućnosti koja ljudima pada na pamet. Posudba vam može pomoći kada zagusti u životu, a bilo kakav dodatni financijski prihod vam može pomoći pokriti sve potrebno prije dolaska iduće plaće. Bitno je samo znati kome se obratiti ako vas zanima privatna posudba novca.

Privatna posudba novca i kome se obratiti

Novac se može posuditi od različitih izvora i u različite svrhe. Velik broj ljudi bira banke za bilo kakve financijske potrebe no banke imaju brojne mane. One vam mogu poslužiti ako vas zanimaju neki veći, dugogodišnji krediti no problem s bankama je silna birokracija. Od vas će se zahtijevati cijelo brdo papirologije, višestruki odlasci u poslovnicu i općenito ulaganje puno vremena i živaca prije nego uspijete doći do ikakvog novca od banke. Ovo nije nužno toliko veliki problem ako uzimate dugogodišnji kredit kao što je to primjerice stambeni no ako ste u situaciji da vam treba novac čim prije, banke nisu najbolji izbor. Privatna posudba novca može se odnositi na vašu obitelj i prijatelje jer su bliske osobe uvijek voljne pomoći ako mogu. Takva praksa se nikako ne preporučuje jer ne jedan odnos se nepovratno pokvario kad su se u njega uključili dugovi i posudbe. Srećom, privatna posudba novca može se ostvariti i na drugačiji način.

Privatna posudba novca preko interneta

Neočekivani životni troškovi redovito od vas zahtijevaju da dođete do novca u čim je mogućem kratkom roku, a to definitivno nije lak zadatak. Mnogi razbijaju glavu s time koji je najbolji izvor ako vam treba privatna posudba novca u kratkom vremenskom roku. Ako se ne možete osloniti na banke, a posuđivanje od bliskih osoba vam može dugoročno ostaviti više problema nego koristi, što vam točno preostaje? Privatna posudba novca može se ostvariti uz specijalizirane kreditne institucije koje su svoje poslovanje prilagodile na način da vam omoguće čim bržu posudbu novca uz minimum birokracije. Posudba kroz kreditne institucije funkcionira u praksi kao najbrži kredit koji možete zamisliti jer je moguće imati novac na svom računu već isti dan kada ste se i prijavili. Što je najbolje, cijeli proces možete odraditi uz online prijavu iz udobnosti vlastita doma. Kreditne institucije sve su popularnije diljem svijeta jer predstavljaju najbrže rješenje za hitne financijske probleme.

Tagovi:

Više članaka

Etički aspekti poslovanja banaka

Etički aspekti poslovanja banaka

Etički aspekti poslovanja banaka u zaštiti klijenata ključni su za izgradnju povjerenja i održivog odnosa između financijskih institucija i njihovih korisnika. Jedan od primarnih zadataka banaka je os