Što je natalna karta

Što je natalna karta

Što je natalna karta po definiciji?

Pitanje što je natalna karta nastaje kada se uputite u dublje istraživanje horoskopa. Što je natalna karta po definiciji? Jednostavno objašnjeno, natalna karta otkriva detaljan položaj samih planeta i astroloških kuća na dan i sat kada smo rođeni. Da bi se natalna karta izradila, potrebni su precizni podaci o datumu, vremenu i mjestu rođenja. Navedene informacije možete pronaći na svome rodnom listu. Naš život je jedna velika kompleksna slagalica koja se spaja od dana rođenja, do dana smrti.

Natalna karta nam može pokazati cjelokupnu slagalicu, ali s mogućnošću mijenjanja ishoda. Mane, vrline, navike, fizički izgled, zdravlje, ljubav, posao, financije – sve je ovo vidljivo u našem rodnom listu koji je zapisan u Svemiru. Što možemo učiniti s dobivenim informacijama? Astrolog će Vam po čitanju natalne karte detaljno objasniti što možda nije u redu i gdje Vas život koči. U prijevodu, natalna karta Vam može poslužiti kao bolji uvid u Vas same i Vaše greške – a to Vam uvelike može pomoći da krenete dalje.

Što je natalna karta i kako se ona izrađuje?

Mnogi astrolozi će Vam objasniti kako je natalna karta rodni list Univerzuma. Na dan kada ste se rodili, planeti su bili u određenom položaju i na taj način ispisali priču koju Vi zovete životom. Stari su ljudi često govorili kako je sudbina zapisana u zvijezdama – i to je donekle istina. Ne postoji točniji prikaz vašeg života od natalne karte. Navedenu kartu nije moguće mijenjati niti zavarati. Što je natalna karta i kako se ona izrađuje? Znamo što je natalna karta, ali kako se ona izrađuje? Natalnu kartu danas možete izraziti online, ili ju možete zatražiti preko tarot centra.

Ukoliko želite detaljan prikaz i detaljan opis, tada Vam savjetujemo da se obratite astro centrima. Što je sve potrebno za izradu natalne karte? Vaše ime i prezime, točan datum rođenja, točno vrijeme i mjesto rođenja. Po izradi, natalna karta Vam može poslužiti kao vodič ili putokaz kroz život. Ona će Vam ponuditi uvid u bolje shvaćanje samih sebe, ponudit će Vam uvid u Vaše želje i mogućnosti. Ukratko, natalna karta stavlja Vaš život u perspektivu i pomaže Vam da uvidite gdje se nalaze problemi, a gdje rješenja.

Što je natalna karta i što nam ona otkriva?

Odgovorili smo na pitanje što je natalna karta – ona je naš osobni vodič, naš putokaz. Što nam natalna karta otkriva? Krenimo od unutarnjeg i vanjskog JA, ili vašeg horoskopa. Sunčev znak će pokazati Vašu vitalnost, kreativnost i rad u ovome životu. Natalna karta je test Vaših emocija – Ona otkriva radi čega se osjećate sigurno, podržano ili zaštićeno. Naravno, otkriva i druge emocije koje su važne za Vaš život. Natalna karta otkriva Vašu intelektualnu stranu – Povezuje Vas s stanjem Vašeg uma, kako razmišljate i kako učite, kako primate i širite informacije, kako komunicirate.

Otkriva kako volite – Otkriva čemu težite u ljubavi i što Vas zapravo ispunjava, pokazuje Vaše potrebe. Otkriva kako živite svoji život – Pokazuje kako pristupate svome životu i što poduzimate po pitanju određenih situacija. Pokazuje Vašu snagu – Fokus je na pokazivanju vaših ambicija, želja, ciljeva. Na kraju, natalna karta pokazuje Vaše izazove – Otkriva Vam Vaše nezdrave navike radi kojih se živcirate, blokade koje Vas sprječavaju da krenete naprijed, probleme koje je potrebno riješiti. Natalna karta je tu da Vam pokaže zašto ste tako posebni i jedinstveni. Tarot vizija Vam nudi izradu natalne karte, kao i detaljno tumačenje što je natalna karta i kako ju možete iskoristiti u svom životu.

Tagovi:

Više članaka