Što je Sex Chat?

sex chat

Sex chat odnosi se na online dopisivanje namijenjeno odraslim osobama. Od pojave interneta gotovo odmah se pojavila želja korisnika za online avanturama. Naravno vrlo brzo pojavili su se razni servisi za upoznavanje i dopisivanje. Sex chat je online dopisivanje s vrućim sadržajem kojim se dvije ili više osoba međusobno stimuliraju porukama. Ponekad to dopisvanje ostane samo fantazija, a ponekad se osobe dogovore za upoznavanje i realizaciju izaciju zajedničkih maštarija.

Vrlo često muškarci i žene koriste servise za online seksi dopisivanje samo kako bih rasplamsali svoje maštarije, bez želje za stvarnim upoznavanjem. U hrvatskoj postoji puno servisa za online dopisivanje i upoznavanje, kao i za sex kamere.

Da li se korištenje Sex Chat servisa plaća?

Naplata korištenja Sex Chat servisa ovisi o samom servisu. Neki servisi su besplatni, neki se plaćaju, dok veliki dio ima opciju da ženskim članovima korištenje daje besplatno, dok ostalima naplaćuje. Zašto se korištenje plaća? Sami servisi imaju dosta velike troškove u obliku najma servera, raznih pomoćnih sustava koji omogućavaju rad servisa, osoblja za podršku itd.

Besplatni servisi za Sex Dopisivanje uglavnom su lošije kvalitete ili obiluju velikim brojem reklama koje ometaju samo dopisivanje. Dok servisi koji se plaćaju uglavnom pružaju bolju uslugu, veću brzinu samog servisa, izostanak reklama. Da li izabrati besplatni servis ili servis s naplatom ovisi o vama samima, te točnoj vrsti servisa koji tražite (spajanje partnera, online upoznavanje i druženje, sex kamere ili nešto treće).

Imam djevojku / dečka – da li je Sex Dopisivanje varanje?

Ovo je zapravo teško odgovoriti. Definicija varanja nije 100% identična kod svih osoba. Nekim osobama recimo koketiranje s drugim osobama je normalno, dok je drugima to varanje. Tako je isto i kod sex chata. Ukoliko vi ili vaš partner smatrate to varanjem onda nemojte koristiti takve servise ili probajte ih koristiti zajedno s partnerom. Zajedničko korištenje servisa za dopisivanje zapravo je vrlo često. Neki parovi na ovaj način traže nove ideje ili pak traže treću osobu ili par za druženje. O toj temi najbolje je da se dogovorite sa svojim partnerom za zajednički užitak.

Više članaka