Što su tarot karte

Što su tarot karte

Radoznalci tarot karte doživljavaju samo kao zabavu

Špil tarota se sastoji od 22 karte Velikih Arkana, 16 Dvorskih karata i 40 karata Malih Arkana i po svojoj strukturi i dalje podsjeća na špil igraćih karata od kojih je vjerojatno i nastao. Možda baš zato radoznalci tarot karte doživljavaju samo kao zabavu, što one mnogo puta i jesu, ali ta zabava postane intrigantna kada se dobivena predviđanja počnu ostvarivati i radoznalce pretvarati u strastvene štovatelje tog zagonetnog špila koji počnu poštovati njegovu mističnost.

Tarot karte su tako strukturirane da se može raditi samo sa Velikim Arkanama koje u sebi kriju 22 tajne ljudskog života, sa Malim Arkanama i Dvorskim kartama koje pripadaju numeričkim kartama koje mogu ispričati i opisati svaku životnu situaciju ili sa kompletnim špilom od 78 karata davati detaljne i precizne odgovore na sva vaša pitanja, ma kako teška bila. Majstori tarota s velikim poštovanjem rukuju svojim špilom i s velikom posvećenošću ulaze u čitanje tarota za svakoga tko ih zatraži.

Majstorima i znalcima tarot karte su moćan alat za proricanje

Za bavljenje tarotom trebate malo dara, puno multidisciplinarnih znanja i veliko razumijevanje za ljude i sve njihove probleme i uz puno empatije sve odgovore oprezno tumačiti iz karata, a ne iz glave, treba čitati karte, a ne smišljati odgovore. Majstorima i znalcima tarot karte su moćan alat za proricanje budućih događaja, ali i za pretraživanje davne prošlosti i analizu aktualne sadašnjosti. Tarot konzultacije pomažu donositi odluke i prebroditi i najdublje tuge svakome kome pomoć treba.

Tarot karte vas vode kroz ljubavne i bračne brodolome, kroz bolest i patnju, zajedno s vama pretražuju vaše poslovne prilike, povoljna razdoblja za vaše planove, provjeravaju ljubavnu vjernost i nevjeru, prate ostvarenja svih vaših želja i onih najskrivenijih. Ove čarobne karte mogu otkriti hoćete li dobiti nasljedstvo, hoćete prodati kuću, kupiti stan, dobiti sudski spor, naći srodnu dušu, hoćete li ostati sami, naći novi posao i govore vam jesu li vam prijatelji i obitelj iskreni ili vas samo iskorištavaju.

Tarot karte su slike koje govore sve jezike

Slike na kartama tarota su umjetnička vizija arhetipova, okultna snaga simbola i u njih treba proniknuti da bi se dobili istiniti odgovori. Tarot karte su slike koje govore sve jezike jer su arhetipovi i simboli jezik pohranjen u kolektivnom nesvjesnom i samo ih treba pravilno dešifrirati. Isti ili slični špilovi tarota se koriste po cijelom svijetu, ali samo majstori koji znaju čitati univerzalni jezik arhetipova i simbola mogu ih pravilno tumačiti svatko na svom jeziku.

Zara tarot karte u vještim rukama majstora tarota odgovaraju na sva vaša pitanja, samo ih trebate postaviti bez ustezanja i straha, jer nema glupih pitanja, a ako odgovore tražite od stručnih savjetnika ne može biti ni pogrešnih odgovora. Izaberite svog stalnog tarot savjetnika kojem vjerujete, a ako vam se ponekada i ne svide dobiveni odgovori, ipak razmislite o njima, postoji razlog zašto je odgovor takav, jer možda taj odgovor treba spriječiti veću katastrofu ili jednostavno potražite drugo mišljenje.
Tagovi:

Više članaka

Kada je vrijeme za zamjenu vozila

Kada je vrijeme za zamjenu vozila

Imate vozilo koje stalno popravljate, financijski vam je to postalo preveliki teret jer svaki slobodan novac koji ste uštedjeli dajete na popravke vašeg vozila ili još gore zadužu

Mars u znakovima zodijaka

Mars u znakovima zodijaka

Mars, crveni planet kojeg povezujemo s Bogom rata. Poznat je po svojem gorućem i svjetlećem prizoru, što kod mnogih uzrokuje pretpostavku da je riječ o agresivnom planetu koji nudi agresivnu en

Kakve pločice staviti u kuhinju

Kakve pločice staviti u kuhinju

O tome kakve pločice staviti u kuhinju i koji će vaš izbor pločica za kuhinju biti ovisi samo vaš ukus, no ipak treba pripaziti prilikom izbora jer te pločice ćete gledati u svojoj kuhin