Što su tarot karte

Što su tarot karte

Radoznalci tarot karte doživljavaju samo kao zabavu

Špil tarota se sastoji od 22 karte Velikih Arkana, 16 Dvorskih karata i 40 karata Malih Arkana i po svojoj strukturi i dalje podsjeća na špil igraćih karata od kojih je vjerojatno i nastao. Možda baš zato radoznalci tarot karte doživljavaju samo kao zabavu, što one mnogo puta i jesu, ali ta zabava postane intrigantna kada se dobivena predviđanja počnu ostvarivati i radoznalce pretvarati u strastvene štovatelje tog zagonetnog špila koji počnu poštovati njegovu mističnost.

Tarot karte su tako strukturirane da se može raditi samo sa Velikim Arkanama koje u sebi kriju 22 tajne ljudskog života, sa Malim Arkanama i Dvorskim kartama koje pripadaju numeričkim kartama koje mogu ispričati i opisati svaku životnu situaciju ili sa kompletnim špilom od 78 karata davati detaljne i precizne odgovore na sva vaša pitanja, ma kako teška bila. Majstori tarota s velikim poštovanjem rukuju svojim špilom i s velikom posvećenošću ulaze u čitanje tarota za svakoga tko ih zatraži.

Majstorima i znalcima tarot karte su moćan alat za proricanje

Za bavljenje tarotom trebate malo dara, puno multidisciplinarnih znanja i veliko razumijevanje za ljude i sve njihove probleme i uz puno empatije sve odgovore oprezno tumačiti iz karata, a ne iz glave, treba čitati karte, a ne smišljati odgovore. Majstorima i znalcima tarot karte su moćan alat za proricanje budućih događaja, ali i za pretraživanje davne prošlosti i analizu aktualne sadašnjosti. Tarot konzultacije pomažu donositi odluke i prebroditi i najdublje tuge svakome kome pomoć treba.

Tarot karte vas vode kroz ljubavne i bračne brodolome, kroz bolest i patnju, zajedno s vama pretražuju vaše poslovne prilike, povoljna razdoblja za vaše planove, provjeravaju ljubavnu vjernost i nevjeru, prate ostvarenja svih vaših želja i onih najskrivenijih. Ove čarobne karte mogu otkriti hoćete li dobiti nasljedstvo, hoćete prodati kuću, kupiti stan, dobiti sudski spor, naći srodnu dušu, hoćete li ostati sami, naći novi posao i govore vam jesu li vam prijatelji i obitelj iskreni ili vas samo iskorištavaju.

Tarot karte su slike koje govore sve jezike

Slike na kartama tarota su umjetnička vizija arhetipova, okultna snaga simbola i u njih treba proniknuti da bi se dobili istiniti odgovori. Tarot karte su slike koje govore sve jezike jer su arhetipovi i simboli jezik pohranjen u kolektivnom nesvjesnom i samo ih treba pravilno dešifrirati. Isti ili slični špilovi tarota se koriste po cijelom svijetu, ali samo majstori koji znaju čitati univerzalni jezik arhetipova i simbola mogu ih pravilno tumačiti svatko na svom jeziku.

Zara tarot karte u vještim rukama majstora tarota odgovaraju na sva vaša pitanja, samo ih trebate postaviti bez ustezanja i straha, jer nema glupih pitanja, a ako odgovore tražite od stručnih savjetnika ne može biti ni pogrešnih odgovora. Izaberite svog stalnog tarot savjetnika kojem vjerujete, a ako vam se ponekada i ne svide dobiveni odgovori, ipak razmislite o njima, postoji razlog zašto je odgovor takav, jer možda taj odgovor treba spriječiti veću katastrofu ili jednostavno potražite drugo mišljenje.
Tagovi:

Više članaka

Istražujući Obalu: Najljepše Plaže Hrvatske

Istražujući Obalu: Najljepše Plaže Hrvatske

Uzduž obale Jadranskog mora, Hrvatska krije niz prelijepih plaža koje oduzimaju dah svojom prirodnom ljepotom i čistoćom. Mnogi turisti već su otkrili popularne destinacije poput Zlatnog rata na Braču