Kako vidjeti lozinku na gmailu

Kako vidjeti lozinku na gmailu

Kako vidjeti lozinku na gmailu i zašto je to važno znati

Kako vidjeti lozinku na gmailu česta je tema raznih foruma i rečenica koja je mnogo puta upisana u razne internet tražilice. Mobilni uređaji su do te mjere prisutni u našim životima da je trenutno nemoguće zamisliti prosječan dan bez njih. Od mobilnog uređaja, daleko važnije su silne aplikacije koje koristimo. One nam zaista u mnogome mogu pomoći i definitivno su poboljšale našu svakodnevicu. Jedna od aplikacija koja se najčešće koristi je gmail. Osim osnovne svrhe koju gmail ima, a to je slanje e-mail poruka, na gmail se naslanjaju gotovo sve ostale aplikacije. To je iz razloga jer više ne postoji ni jedna aplikacija koja prije samog korištenja ne zahtjeva određenu registraciju korisničkog računa. Neizostavan podatak prilikom svake registracije korisničkog računa je i e-mail adresa, a gmail je po pitanju broja korisnika na neupitnom prvom mjestu. Takva povezanost među aplikacijama nije nužno loša, međutim određene stvari se mogu zakomplicirati u trenutku kada zaboravite svoju šifru gmail računa. Velika većina ljudi barem jednom izgubi ili zaboravi lozinku gmail adrese, pa će vam znanje o tome kako vidjeti lozinku na gmailu biti od pomoći.

Kako vidjeti lozinku na gmailu ako sam ulogiran

Osim mobilnih uređaja, nerijetko svatko od nas posjeduje još i stolno računalo, laptop ili tablet. Samim time vjerojatno smo svoj gmail račun u jednom trenutku otvorili na svakom od tih uređaja, što nam u trenutku gubitka ili zaboravljanja lozinke može biti od iznimne važnosti. Postoji nekoliko načina kako vidjeti lozinku na gmailu ako ste ulogirani na nekom drugom uređaju. Treba reći kako vam internet preglednik nudi mogućnost spremanja vaših podataka za prijavu u aplikacije, a često je upravo to razlog zbog kojega se ni ne trudimo zapamtiti ili zapisati lozinku. Konkretno, najjednostavniji način kako vidjeti lozinku na gmailu je korištenjem informacija sa google chrome računa. Kliknete na google account, zatim personal info te odaberete opciju profile. Između ostalog, tamo ćete naići na svoju lozinku s kojom možete pristupiti svom gmail računu. Kliknete na redak password i u tom trenutku će vas google chrome preusmjeriti na stranicu gdje se prijavljujete u google račun. Tamo su vam pohranjeni podaci za prijavu, a lozinku pogledate na način da kliknete na ikonicu u obliku oka prekriženog kosom linijom.

Kako vidjeti lozinku na gmailu , a nisam ulogiran u google račun

Malo je veći problem kako vidjeti lozinku na gmailu ako niste ulogirani na google račun. Tada nemate prethodno navedenu opciju, ali vam ostaje opcija ako koristite najpopularniju tražilicu da u padajućem izborniku na alatnoj traci pod nazivom postavke, pronađete sve lozinke koje ste ikada koristili a da ste ih pri tome i pohranili. Ako ste pohranili podatke prilikom prijave u gmail, među lozinkama nalazit će se i ona za gmail. Tada jednostavno kliknite na unseen i lozinka će vam se prikazati na ekranu. U svakom slučaju pozitivno je što postoji nekoliko načina kako vidjeti lozinku na gmailu, međutim preporučljivo je sve lozinke i fizički zapisati na jednom mjestu. Od pomoći vam može biti i sami odabir lozinke, pa tako birajte kombinaciju brojeva ili imena koja vam u životu imaju određeno značenje. To će vam omogućiti da u situacijama kada morate pogađati lozinku, sa puno većim izgledima na kraju pogodite lozinku i prijavite se u gmail.

Tagovi:

Više članaka

Besplatni vpn

Besplatni vpn

Besplatni VPN-ovi su virtualne privatne mreže koje omogućuju sigurno i anonimno surfanje internetom bez plaćanja pretplate. Funkcioniraju tako da korisnikovu internetsku vezu šifriraju i preusm

12 SEO ekstenzija koje morate imati za Chrome

12 SEO ekstenzija koje morate imati za Chrome

Chrome SEO ekstenzije nam mogu pomoći u bržem i lakšem poslovanju. Kako? Ako ste svjesni uloge same tražilice na internetu, onda sigurno znate da morate pratiti razne trendove, imati određene a