Tko ima najviše pratitelja na Instagramu

Tko ima najviše pratitelja na Instagramu

Tko ima najviše pratitelja na Instagramu i kakva je korist od toga

U ljudskom je genetskom kodu i prirodi ponašanja izražena potreba za druženjem i socijalna povezanost sa okolinom. Nove tehnologije, aplikacije i društvene mreže donijele su nove načine povezivanja među ljudima i stvaranja novih prijateljstava, partnera i na kraju poslovnih prilika. Instagram nije prva, pa čak ni revolucionarna platforma i društvena mreža, međutim napravila je istinski bum i privukla je veliki broj korisnika. Mogli bi reći kako ju koristi cijeli svijet. Svrha Instagrama je dijeljenje foto i video sadržaja. Osim potrebe da se međusobno povežemo, pa i preko Instagrama i sličnih aplikacija, u svakome od nas pojavljuje se i želja da se istaknemo. U ovom slučaju radilo bi se o zanimljivim slikama i posljedično tome o broju pratitelja koji participiraju na našem profilu. Tko ima najviše pratitelja na Instagramu postalo je pitanje prestiža i pokazuje nivo popularnosti svakog pojedinca. S protekom vremena od samog prestiža, informacija tko ima najviše pratitelja na Instagramu, postala je važna u svijetu marketinga i biznisa. Trenutno, pojedinac sa jako puno pratitelja, svoj status može koristiti u marketinške svrhe i osigurati veoma izdašne honorare. Instagram profili su postali ozbiljan biznis.

Tko ima najviše pratitelja na Instagramu u Hrvatskoj

Pjevači, glumci, sportaši ili manekenke, nekada bi bili sigurna opcija kao odgovor na pitanje tko ima najviše pratitelja na Instagramu u Hrvatskoj, pa tako i u svijetu. Ta činjenica i danas vrijedi, međutim kako je Instagram dostupan svima, može se reći kako svi imamo slične izglede za dostizanje velikog broja pratitelja. To se u praksi i potvrđuje, pa su do jučer javnosti nepoznati ljudi, dostigli broj pratitelja koji nema većina klasičnih ustaljenih pjevačkih, glumačkih i sportskih zvijezda. Primjer za to je Jelena Perić, beauty blogerica koju na Instagramu prati više od milijun ljudi. Inače, osobe koje su nepoznate široj javnosti, najlakše na Instagramu uspijevaju kroz beauty program, komičan sadržaj ili razne recenzije. Kada su etablirane zvijezde u pitanju, najveći broj pratitelja imaju sportske zvijezde, posebno nogometaši. To je i razumljivo jer su naši nogometaši planetarne zvijezde koji ipak egzistiraju na puno većem tržištu od same Hrvatske, pa su zbog toga Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mateo Kovačić, Mario Mandžukić i Dejan Lovren neprikosnoveni po pitanju tko ima najviše pratitelja na Instagramu u Hrvatskoj. Ella Dvornik, Sonja Kovač i pjevačice Severina i Maja Šuput ističu se među zvijezdama koji također imaju zavidan broj pratitelja.

Tko ima najviše pratitelja na Instagramu na svijetu

Tko ima najviše pratitelja na Instagramu na svijetu puno je veći prestiž nego u pojedinim zemljama, jer vam je konkurencija cijeli svijet i broj pratitelja koji imaju osobe koje se nalaze u top deset su zaista nevjerojatne. Da odmah riješimo misterij, najpraćeniji profil na Instagramu na svijetu je službeni profil Instagram sa gotovo 400 milijuna pratitelja. Ostatak top deset liste čine redom nogometaši, glumci i glumice, te pjevači i pjevačice. Osoba sa najvećim brojem pratitelja na svijetu je Cristiano Ronaldo, a ostatak liste čine The Rock, Ariana Grande, Justin Bieber, Kim Kardashian, sestre Kendall i Kylie Jenner, Selena Gomez, Beyonce i Taylor Swift. Na listu top deset često upadne i Lionel Messi. Sve navedene svjetske zvijezde osim broja pratitelja na Instagramu, jako veseli i mogućnosti zarade zbog popularnosti. Većina njih, po jednoj objavi može zaraditi i preko milijun eura za reklamiranje pojedinog brenda. Danas se status u društvu nerijetko dokazuje po tome tko ima najviše pratitelja na Instagramu, barem kada je online svijet u pitanju.

Tagovi:

Više članaka

Besplatni vpn

Besplatni vpn

Besplatni VPN-ovi su virtualne privatne mreže koje omogućuju sigurno i anonimno surfanje internetom bez plaćanja pretplate. Funkcioniraju tako da korisnikovu internetsku vezu šifriraju i preusm

12 SEO ekstenzija koje morate imati za Chrome

12 SEO ekstenzija koje morate imati za Chrome

Chrome SEO ekstenzije nam mogu pomoći u bržem i lakšem poslovanju. Kako? Ako ste svjesni uloge same tražilice na internetu, onda sigurno znate da morate pratiti razne trendove, imati određene a