Ugovor o kupoprodaji motornog vozila primjer

Ugovor o kupoprodaji motornog vozila primjer

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ugovor o kupoprodaji motornog vozila primjer: kako nabaviti ugovor?

Zamjena ili kupovina novog motornog vozila obično podrazumijeva i prodaju starog, a većina ljudi nije sigurna kako to obaviti. Ugovor o kupoprodaji motornog vozila primjer može se pronaći na internetu, a isto tako može se i kupiti gotov formular u knjižarama. U ugovoru moraju stajati osnovni podatci onoga tko prodaje vozilo, kao i kupca, pišu se podatci vezani uz vozilo u pitanju (marka vozila, od kada je u prometu itd.. ). Cijena i način plaćanja također se navodi u ugovoru, kao i sud koji je nadležan u slučaju nepoštivanja ugovora. Ugovor o kupoprodaji motornog vozila primjer možete isprintati i sami, kao i uzeti gotove primjere s interneta. Osim toga, imate još par točaka koje morate obaviti prije nego prodate svoje vozilo. Morate skočiti do MUP-a te odjaviti svoje vozilo, a to će isto trebati neke dokumente poput prometne, knjižica vozila, osiguranje itd. ). Ugovor je samo dio cijelog procesa prodaje motornog vozila.

Ugovor o kupoprodaji motornog vozila primjer: idući koraci

Prodaja motornog vozila također podrazumijeva i odjavu vozila, a to ste dužni obaviti do 15 dana nakon prodaje svog vozila. Ovo je bitan korak u cijeloj proceduri jer inače možete biti kažnjeni (90 eura za fizičke osobe, preko 300 eura za pravne). Ugovor o kupoprodaji motornog vozila primjer ne mora sadržavati nikakve informacije o odjavi vozila. Taj dio posla je na onome koji prodaje jer u situaciji da je istekla registracija vozila, a osoba nije odjavila vozilo, neće imati potrebne papire vozila koji su potrebni. Da bi se izbjegla takva komplikacija vrlo je bitno da se vozilo koje se prodaje odjavi odmah po prodaji vozila u pitanju. Ugovor o kupoprodaji motornog vozila primjer de facto se ne tiče ovog pitanja, no smatramo da je vrlo bitno svakome tko prodaje ili kupuje motorno vozilo. Uvijek pitajte za odjavu automobila kada kupujete kako biste izbjegli potencije komplikacije kasnije. Što je onda s prijavom vozila?

Ugovor o kupoprodaji motornog vozila primjer: prijava vozila.

Proces kupnje odnosno prodaje motornog vozila završen je tek kada je novi vlasnik obavio prijavu vozila. To isto treba obaviti unutar 15 dana nakon što se preuzme vozilo. Prijava također uključuje i plaćanje poreza, a taj iznos ovisi o starosti vozila. Saznat ćete koliko porez plaćate kod porezne uprave. Nakon toga bitno je obaviti preregistraciju vozila, a za nju ćete trebati dokaz o osiguranju i tehničkom pregledu (kad je u pitanju tehnički pregled, gleda se zadnji validni od prošlog vlasnika). Ugovor o kupoprodaji motornog vozila primjer ne sadrži informacije o ovim stvarima već se temelji samo na ugovoru između kupca i prodavača motornog vozila. Osim ugovora, potrebno je i kao prodavatelj odjaviti vozilo i kao kupac prijaviti ga i platiti porez. Tada je novi vlasnik konačno i pravno vlasnik motornog vozila. Ugovor o kupoprodaji motornog vozila primjer možete potražiti na netu ili ga kupiti u knjižarama i na drugim mjestima.
Tagovi:

Više članaka

Kako dobiti kredit s lošom kreditnom povijesti?

Kako dobiti kredit s lošom kreditnom povijesti?

### Kako dobiti kredit s lošom kreditnom povijesti: Savjeti za poboljšanje kreditnog rejtinga

Kada se suočavate s izazovom kako dobiti kredit s lošom kreditnom povijesti, prvi korak je razumjeti što

Online zajmovi za studente: Što trebate znati

Online zajmovi za studente: Što trebate znati

### Prednosti i nedostaci online zajmova za studente: Što trebate znati

Online zajmovi za studente postaju sve popularniji izbor za mlade koji traže financijsku podršku tijekom svog obrazovanja. Ova